keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kyvyt Esiin aikatauluja

Uhkaavasti lähestyy ensimmäinen Kyvyt Esiin-karsinta. Vahvana todisteena siitä on juuri ilmestyneet aikataulut, joista löytyy myös Roopen nimi. Aika jännittävää. Toivotaan, että kaikki menee hyvin.

For Enjoy Ask Z
Kuva: Hippola/Emilia Fager
Listoilla näkyi olevan myös toinen varsa For Enjoy Ask Z:sta. Taas kun katselee Enskaa, niin on sinä Roopessa tosi paljon samaa kuin isässään. Mienkiintoista nähdä, millainen yksilö se Roopen puoliveli on.

Roope 20.2.2013
Rupesin, tälläisenä etukäteismurehtijana, jo miettimään miten saan asiat ujumaan kaikkein parhaiten. Karsinta on siis 11.4. torstai ja Roopen aika oli klo 16 ryhmässä kolmantena. Onneksi sain tuon päivän vapaakis, joten ko. päivänä ei pitäisi tulla kiire lähtemisen suhteen. Toinen kysymys onkin, että missä välissä pesen Roopen. Itselläni on 10. päivä iltavuoro, joka loppuu klo 9, jotan aikasintaan olen tallilla kymmenen jälkeen. Mahdollisuus olisi pestä poika aamupäivällä ennen töihin lähtöä, mutta sitten se todennäköisesti sotkee itsensä jo totaallisesti. Mietin myös sitä, että ehtisikö se kuivua, jos pesisin sen torstaina ihan aamutuimaan. Sitten se saisi latailla sisällä akkuja iltapäivää varten.Kyvyt Esiin on tosiaan itselleni ensimmäinen näyttäytyminen varsan kanssa, joten on himan hakemista siitä, millaisessa tällingissä sinne lähdetään. Olin kyllä ajatellut Roopen tukan letittää. Siitä onkin jo aikaa kun olen hevosen tukkaan viimeksi sykeröitä vääntänyt. Onneksi torstai on vapaa, niin ehdin niitä rauhassa kyhäilemään.

Edellisen hevosen mymisen jälkeen vaihdoimme auton hieman pienempiruokaisempaan, joten nykyään joutuu noita kyytejäkin miettimään tarkemmin. Onneksi kyyti on kuitenkin järjestettynä ja sitä kautta myös yksi avuastaja. Vielä ehkä tarvitsee yhden, mutta sekään ei välttämätön ole.

Sunnuntaina olisi vielä mahdollisuus päästä harjoittelemaan hypyttämistä maneesille, mutta katsotaan lähdetäänkö, voisi olla ihan hyvä vielä käydä kerran. Katsotaan, katsotaan. Toisaalta voisi olla hyvä pitää pieni tauko, jotta mielenkiinto säilyy. Välillä voisi tehdä jotain ihan muuta.

Ensiviikkoa odotellessa! Tässä ruopeaa ihan jännittämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti