perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kyvyt Esiin peruttu

"Vallitsevan tautitikanteen takia Ratsujalostusliitto on tänään päättänyt perua kaikki tämän vuoden Kyvyt Esiin tapahtumat. Ilmoittautumismaksun saa takaisn ilmoittamalla tilinumeron sihteerille." http://www.ratsujalostusliitto.fi/?x103997=324229

Epäreilua! Miksi tällästä tautia pitää olla liikkeellä juuri sillon, kun voisi viedä oman varsan Kyvyt Esiin-karsintoihin. No, ei voi mitään, kaikkien parasta tässä kuitenkin ajatellaan. Olisi kuitenkin ollut kiva saada varsasta ammattilaisen arvio. Nyt voidaan sitten rauhassa harjoitella ajopuuhia ja harjoitella hyppäämistä ihan huvikseen.

2 kommenttia:

 1. Tää on niin tätä. Siinä menee sekin tilaisuus! Ihmettelen vain, että miksei näitä voisi siirtää vaikka syksymmälle? Tai keskikesään...

  No mutta kokeile viedä sitten kolmi vuotiaana samoihin karkeloihin! =)

  VastaaPoista
 2. No älä muuta sano. Ite en henkilökohtasesti ihan ymmärrä tätä viroksen aiheuttamaa kauhua. Joo, ymmärrän, että se on vakava tauti, mutta silti ihan oikeasti.
  Oli aikas hauska lueskella hötänetissä KE2013 keskustelua herpesvirukseen liittyen. Ensin oli kauhea poru siitä, että eikö RLJ peru tapahtumaa. Sitten kun tuli ilmoitus, että perutaan, alkoi uusi poru. :)

  Mutta ensi vuonna paremmalla tuurilla. Nyt ne kärrit perään ja laitumeen :)

  VastaaPoista