lauantai 23. helmikuuta 2013

Talvipäivä

Tämä päivä oli aivan loistava aloitus lomalle Vietettiin mukavaa talvipäivää talliporukan kanssa. :)

Aivan parasta oli se, että jo kahden hoitokerran jälkeen Roopen sieni on ruvennut talttumaan! Ihan superia! Jee!
Laitoin Roopelle tänään juoksutusvyön lisäksi myös rintaremmin. Ei ollut herra moksiskaan siitä. Lähdettiin Aneten ja Marian matkaan maastoon. He ratsain ja minä talutin. Tulipahan itsellekin lenkki tehtyä. Roope oli alkumatkasta hieman ilmapallo tuulella, mutta rauhoittui kuitenkin. Tähän asti olen talutellut sitä vain vasemmalta puolelta. Tajusin tässä eilen, että sehän tekee siitä vain vinomman, joten nyt onki vuorossa taluttelua myös oikealta. Roope oli kyllä vähän ihmeissään, että mitä sinä siellä teet. Alkukankeuden jälkeen se rupesi kuitenkin sujumaan.

Pikku Roopella on niin hidas käynti, ettei se meinannut pysyä isojen hevosten perässä, mutta otettiin sitten välillä muita kiinni juoksujalkaa. Takaisin tullessa ehdotin, että voitaisiin vähän hölkkäillä. No, hyvä idea sinänsä, mutta pisti kyllä taluttajan puuskuttamaa.

Käytiin myös Roopen kanssa tutustumassa tallin viereiselle hiihtoratsastusradalle. Vähän täytyi herraa sielläkin juoksuttaa, rupesihan tuo leijumaan ihan kunnolla. Ehkä se tietää, että tulevaisuudessa se pääsee sellaiselle radalle vetämään hiihtäjää :)

Laitetaan tähän vähän kuvia tältä päivältä. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti