sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Poika on tullut kotiin!

Eilen touiskun ja tuulen keskellä Roope viimein saapui. Kirsi oli ihana ja toi pojan uuteen kotiin. Roope oli matkustanut hienosti. Tampereen jälkeen kopista oli kuulunut jotain älämölöä, mutta oli vauva vain vähän kuopsutellut. Toinen oli varmaan sitä mieltä, että nyt rupeisi riittämään.

Roope laitettiin aluksi karsinaan. Se oli niin hauska, kun näki rautiaan hevosen ja hirnui sille. Kai se luuli sen olevan tuttu. Oli se hieman ihmeissään, että mihin oli tullut, mutta ei se ollut yhtään stressaantuneen oloinen. Kirsin kanssa mentiin kirjoittamaan loput paperit kuntoon. Hän toi sellaisen muistitikun, missä oli Roopen varsakuvia. Ihania! 

Olin ostanut Roopelle uuden riimun ja loimen. Ei muutaku ne niskaan ja ulos. Vihdoin poika pääsi veryttelemään jäseniään. Esitti se niin hienoa ravia ja laukkaa. Iskä totesi vieressä, "voi hyvä tavaton, että sillä  on upea liike". No niinhän sillä onkin. Eihän Roope mikään koululiitokavio ole, mutta kyllä se kivasti liikkuu. Poika teki hieman tuttavuutta tarhanaapureiden kanssa. Heti oli riimuleikit pystyssä. Pokkeri tosin vain tuuppi turvallaan, ei hamunnut edes hampailla. Roope taas oli Pokkerin partakarvoissa kiinni heti :)

Sitten mun pitikin jo lähteä kaverin synttäreille. Mutta tänään ajattelin vielä mennä tallille. Voisi Roope päästää vähän kentälle irrottelemaan. Pitää myös katsella milloin Roope pääsee uusien tarhakavereiden kanssa, mutta kotiutukoon nyt vähän ensin.

Laitetaan tähän nyt muutama kuva Roopesta pikkuvauvana.
Kuvat Noora kootussaravissa.blogspot.com


Roope 1 vrk


Roope 2 vrk


Roope 1 kk

Roope 1 kkEi kommentteja:

Lähetä kommentti