keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Varsa!

Tänään se päivä viimein tuli, eläinlääkärintarkastus. Aamulla auton nokka suunnattiin kohti Hyvinkään hevossairaalaa, jossa piti olla klo 9.30. Pakkasta oli matkalla parhaimmillaan 22,5 astetta pakkasta.

Pihassa Kirsi jo odottelikin. Pienen odottelun jälkeen Mäkelän Olli ottikin meidät tutkittavaksi, tai hevostahan hän enempi tutki. Varsa käyttäytyi reippaasti, se ei osoittanut mitään merkkejä pelkäämisestä. Läpi käytiin niin jalat, keuhko, sydän, hampaat kuin silmätkin ja lopuksi otettiin vielä irtopalakuvat. Pienen päiväkänninkin ehti poika jo siinä ottaa, pari tujausta rauhoittavaa ja kuvaus onnistui hienosti. Hyvin kesti Roopen rakenne ja terveys päivänvaloa, lopputulemana varsa oli terve kuin pukki. Ei muuta kuin raha-asiat kuntoon klinikan kanssa ja Kirsin luo kirjoittamaan papereita.

Tässä kohtaa voidaan jo hyvinkin todeta, että minusta tosiaan oli tulossa viimein ihanan varsan omistaja. Roope, eli virallisesti For Encore, on tosiaan heinäkuussa 2011 syntynyt vauvveli. Noh, vauveli ja vauveli, mutta ainakin ikäisiään vähän pienempi, kun niin myöhään on syntynyt. Tämä puuhapakkaus on oikea ikiliikkuja. Vaikka paikallaan seisominen vielä onkin vaikeaa, on Roope silti kiltti. Kärsivällisyyttä sen kanssa varmasti tullaan vielä vaatimaan.

Vielä Roope jäi Kirsin luo, mutta saapuu omaan talliin tuossa joulukuun puolessa välissä. Nyt vaan vähän takkiostoksille, ehkä sieltä saattaa muutakin löytyä. :)

Vielä lopuksi pari kuvaa pojasta
Kuvat Noora kootussaravissa.blogspot.com3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Käyppä kattoo mun uusin blogijuttu, siinä pieni maininta Roopesta, tai lähinnä pari kuvaa viime keväältä kun se riehuu Hertan kanssa tarhassa... :)

  osoite : www.kootussaravissa.blogspot.fi

  Terv. Noora

  VastaaPoista
 2. Yllä mainitun blogin kautta huomasin tämän blogin ja laitoin oitis lukulistalleni. Itse olen lähes samassa tilanteessa kuin sinä - opinnot vielä kesken mutta oman varsan hankinta on to do -listallani. Toivottavasti kirjoittelet ahkerasti kuulumisianne, täällä luetaan ainakin mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marja mielenkiinnosta. Pyrkimys on kirjotella tänne aina kun tallilla olen käynyt.

  VastaaPoista