perjantai 16. tammikuuta 2015

Tavoitteita

Aikaa onkin taas vierähtänyt, joten ajattelin aloitella vuotta suunnittelulla ja pienellä päivityksellä.

Roopella on ollut joulukuun ajan lomaa, sillä se vaikutti ennen jotenkin oudolta. Mikään ei varsinaisesti ollut huonosti, mutta jokin oli vialla. Joulukuun ajan Roope lomailikin oikeastaan kokonaan. Nyt tammikuun puolella sille lisättiin erilaista kivennäistä, kuin se oli aiemmin syönyt. Reilu viikon verran Roope onkin ollut nyt kovin iloinen ja reipas lapsonen. Sillä on hirmuisesti touhuvirtaa, joten se on päässyt välillä russivarsan kanssa painimaan.

Koitin Roopelle vanhan hevoseni koulusatulaa ja se yllättäen vaikutti hyvältä. Tosin pian se voi jäädä kapeaksi, mutta hyödynnetään nyt. Oli ihana päästä ratsastamaan koulusatulalla. Nyt jalatkin menivät automaattisesti sinne, mihin pitikin. Ratsastaessakin Roope oli virkeä, eikä tarvinnut hoputella.

Syksyn muuton aikana Roopen rokotukset menivät vanhaksi, joten se on nyt vielä huomisen rokotusvapaalla ensimmäisestä tehosteesta. Puolen vuoden päästä pitäisi muistaa taas.

Olen nyt haaveillut, että saisin Roopen Nuorten hevosten festivaaleille hyppäämään maastoesteitä elokuussa. Tästä syystä pitääkin ryhtyä hommiin tuon hyppäämisen kanssa. Sen verran epävarmuutta omassa tekemisessäni on, että en lähde yksin hyppäämään. Tarkoitus olisi viedä Roope maneesille valmentajan silmän alle. Tästä lisää tuonnempana, kunhan saan päivän sovittua.
Kotitallilla olisi tarkoitus mennä taas Outin tunnille katselemaan perusjuttuja ja etenkin korjaamaan mun istuntaa. Katselin juuri syksyn ratsastuskuvia ja ai että, miten etupainoinen istunta mulla onkaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti