keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Pieni päivitys

Tässä olen juuri lähdössä tallille ja ajattelin nyt pienen päivityksen pistää siitä, missä mennään.

Roopella oli tosiaan parin viikon vapaa, joka on tainnut tehdä ihan hyvää. Tai sitten energiyyden lisääntyminen on vitamiinilisästä kiinni, tai molemmista. Roope tuntuisi olevan nyt paljon energisempi ja haluaa enemmän mennä eteen päin. Tauon jälkeen juosutinkin vain Roopen ja kyllä siellä virtaa oli.

Ollaan Roopen kanssa aloitettu väistättävien apujen treenaaminen, joka on lähtenyt sujumaan mielestäni aika hyvin. Roopea kun pääsee palkitsemaan, se tajuaa tosi nopeasti mistä on kyse. Pyrin tekemään pidätteet omasta istunnasta, ei ohjasta. Ensimmäisillä yrityksillä huomasin, kuinka oma keho veti aivan pökkelöksi. Ihan kuin olisi tehty jotain tosi vaikeaa. No, onneksi sen tajusin, sillä kohtahan se Roopekin jo otti ensimmäisiä, tarkoituksenmukaisia, sivuttaisaskeleita. Eivät väistöaskeleet tietenkään olleet mitään oppikirjatasoa, eikä pidäkkään. Alussa palkitsin ihan jo ensimmäisestä sivuttaisaskeleesta, tai oikeastaan ajatuksesta sivulle. Yritän laittaa opittavat asiat pieniin palasiin, jotta niiden ymmärtäminen olisi Roopelle helppoa.

Nyt ajattelin mennä jälleen yrittämään helppojen asioiden opettelua. Joku päivä pitäisi pyytää kaveria, josko pääsisi vähän pidemmälle maastoon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti