maanantai 28. huhtikuuta 2014

Sunnuntain Match Show

Sunnuntaina suunta olis siis Niihamahan Mätsäreihin. Roopen luokka, 0-3 vuotaat muut, oli klo 11.50, joten tallille ei tarvinnut kovin aikaisin mennä. Kymmenen maissa siellä kuitenkin oltiin ja puunailin sek letitin Roopen. Meinasi näin pitkästä aikaa olla letittäminen hankalahkoa, ei meinannut tulla sopivan kokosia. Lopulta sain niistä sellaiset, että ne itselleni kelpasivat.

Mukaan pakattiin siis suitset ohjineen, juoksutusvyö ja sivuohjat, harjat, kypärä ja hanskat sekä ämpäri juottoa varten. Matkalla sitten huomasinkin, että olin unohtanut ottaa raipan mukaan. Samalla myös tajusin, etten ollut maksanut ilmoittautumista etukäteen, kuten kutsussa oli ohjattu. Kuitti olisi pitänyt näyttää kansliassa. Perillä jätin Roopen vielä autoon ja saapastelin nöyränä kansliaan, josko kuitenkin saisimme osallistua ja maksaa summan perillä. Onneksi tämä ei tuottanut ongelmaa, osansa varmasti auttoi se, että Niihamassa oli seuraestekisat samaan aikaan ja kanslia ihan normaalisti käytössä.

Kansliasta päästyäni vireittelimme minulle selkään numerolapun, jonka sain kansliasta. Ei muuta kuin kypärä päähän ja laittamaan Roopelle autoon suitsia. Mieheni oli matkassa korvaamattomana apuna mukana. Kun Roope oli saatu pihalle, laitoin sen takasiltaan kiinni. Onneksi Roope käyttäytyy fiksusti ja sen voi sitoa kiinni. Näin sain itse hakea tarvittaviä välineitä autosta. Viimeiset silaukset harjalla ja Roope oli siisti. Kiitos ShowShinen, ei paljon ollut lika tarttunut. :)

Olisin halunnut Roopea hieman juoksuttaa ennen esittämistä sivuohjien kanssa, mutta juoksuttamiselle ei ollut tilaa. Halusin kuitenkin saada Roopen lihaksia vähän ylös ennen arvostelua, joten ei auttanut kuin laittaa omaa töppöstä toisen eteen ja ruveta iste juoksemaan vierellä. Aluksi teimme muutaman pätkän ilman sivuohjia, jonka jälkeen laitoin ne kiinni.

Roope liikkui tässä ihan hyvin, mutta kaipasin kuitenkin, varsinkin käyntiin, hieman lisäkaasua. Pyysinkin miestäni hakemaan pusikosta minulle vittan. Minussa ainakin herätti hilpeyttä tuo karahka, oli se sen verran paksu, pituus oli kyllä hyvä. :) Ajoi se kuitenkin asiansa. Tosin Roope keksi, että sitä voi syödä.

Itse esittäminen sujui ihan hyvin. Roope esitti melko hyvää käyntiä, jossa oli aktiivisuutta ja yliastuntaakin ihan hyvin. Tosin se etuosa on edestä ahtaanlainen, ei riittävän irtonainen. Ravi saimmekin juosta pari kierrosta, sillä ensimmäinen pätkä meni vähän pomppimisen puolelle. Tässäkin Roope liikkui hyvin eteen ja oli melko lennokas, vaikkakin sen etuosan liike on suppea.

Roopen arvostelu
Rakennearvostelussa se sai kehuja ryhdikkyydestä, ilmeikkäästä päästä ja kaulan liittymästä, joka kuitenkin saisi olla lihaksikkaampi. Lisäksi siitä mainittiin, että lapa on hyvä asentoinen ja takaosa on lihaksikas. Jalkojen asennot oli sivusta hyvät, mutta takajalan vuohiset saisi olla pidemmät.Tällä kertaa se palkittiin I-palkinnolla ja oli luokkansa toinen. Luokassa tosin ei ollut, kuin kolme osallistujaa. Mielestäni järjestys oli kuitenkin ihan oikea.


Roopen ruusukkeet (kaksi alinta sunnuntailta)

Laitan vielä myöhemmin videota mätsäreistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti