keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Käpsöttelyä

Nyt on kuukauden verran Roope ulkoillut puolipäivä tarhassa suuren suuressa 12 neliön tarhassaan. Tämän lisäksi ollaan käyty kävelemässä sen mukaan, mitä koulusta ehdin, noin viidesti viikossa puolisen tuntia kerrallaan.

Suitset ja liina on ollut ihan paikallaan, sillä mörköjä on ollut milloin missäkin. Huomattavasti mukavempi talutella, kun tietää pelivaraa olevan jäljellä vielä Roopen riekkumisissakin. Ei se nyt mitään suuria loikkia ole tehnyt, mutta vähän keventelee etupäätään.

Alkuun kävely oli huomattavasti epävarmempaa. Aluksi en edes pyytänyt reipasta käyntiä, vaan ennemminkin kävelytin mahdollisimman hitaasti. Nyttemmin on jo käyntiin tullut varmuutta ja vauhtia lisää.

Roope on ollut hieman hapan, kun sitä pyytää reippaampaa. Maiskutuksesta on saanut ensisijaisesti luimistelua vastaukseksi. Siitä huolimatta seuraavassa hetkessä, herran omasta tahdosta, kävellään sellista tahti, etten meinaa perässä pysyä. Tiedä sitten onko kipeä, vai onko muuten vain tulossa Ypäjä-syndroomaa... Tässä tapauksessa sellaista virikkeetöntä elämää pienessä tarhassa/karsinassa. Menisi minullakin hermot.

Roope pääsi myös mukaan hierojaopiskelijan koekaniiniksi, joten luvassa on säännöllistä hipelöintiä ja jatkossa hierontaa. Tosin Roope ei sitä hirveästi arvostanut, ainakaan etupäästä. Yllätyksenähän se ei tullut, että Roope olisi etupäästä jumissa, etenkin vasemmalta. Lisäksi tässä lähiaikoina Roopen vasen etujatka on ollut hieman lämmin vuohisnivelen sisä- ja ulkopuolelta. Pitää muistaa tämä ottaa puheeksi klinikalla. Tässäkään tapauksessa ei oireilu yllätä, sillä onhan tuo vasen etunen melkoisella koetuksella.

Maanataina 2.11. olisi sitten vuorossa kontrolli. Tuolloin tulee kuluneeksi noin 2,5 kk leikkauksesta. Haavasta on onkalot mennyt kiinni, mutta pintahaava on vielä auki.


Tällä kertaa onkin melko vähissä nuo kuvat, mutta josko seuraavaan sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti