sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kärryponi

Roope on saanut suloisen pikkuveljen 29.4. Kirsin mukaan tämä tapaus on hieman rauhallisempi yksilö. Kuvat Taru Arola
Lauantaina valmistauduttiin kohti kärryhepan elämää muistuttelemalla, että miten ohjasajossa toimittiinkaan. Roope meni hienosti, ilman minkän valtakunnan protestointia tai kiukuttelua. Ansku "ajeli" sillä kentällä jos jonkin moista lenkuraa ja totesi, että eiköhän huomenna laiteta kärryt perään.

Yöllä syntyi myös meidän talliin uusi, pirteä tammavarsa.Lauantaina pojat otti rennosti tarhassa päiväunien merkeissä,
kunnes Reino oli sitä mieltä, että nyt jätkät ylös.Sunnuntaina olikin vuorossa kärryjen laitto. Ensin käytiin vähän ohjasajamassa pohjalle. Ansku sai suostuteltua, että Roopelle laitettiin huput, mutta pumpuleihin omistaja ei myöntynyt. Ansku totesi vain, että on ensimmäinen varsa hänen opetuksessaan ilman lappuja ja sekkiä :)

Roope oli tänään vähän änkyrätuulella jo heti ensimmäisellä kiekalla. Päätettiin kuitenkin laittaa kärryt perään. Tauttajia siis kaksi ja kuski kärryillä. Anette sattui olemaan tallilla, joten tuli vielä varoiksi perään kävelemään, jos jotain tapahtuu. Äiti oli keräämässä todistusaineistoa tästä tapahtumasta, joten en selitä koko homma läpiinsä, mutta todettakoon Roopen olleen urhea. Hienosti se suoriutui, vaikka välillä vähän ärsyttikin.Tästä on taas hyvä jatkaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti