keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kisat korkattu!

Nyt on ensimmäiset kisat suoritettu kunnialla!

1-tason kouluratsastuskisat ja ratoina Reviohjelma ja C-merkin kouluohjelma.

Raviohjelman verkassa Roope oli aika pinkeän oloinen. Ei se mitään tyhmää tehnyt, mutta ei oikein ollut rentokaan. Onneksi raviohjelman verkka oli kouluaitojen sisällä ja suorituksen aikana ympärillä kiersi muita heppoja. Radalla Roope oli jo parempi. Jännittyneisyyttä oli silti ilmassa ja hampaiden narskutus oli melkoista. TUomari ei siitä tällä kertaa rokottanut, mutta mainitsi. Prosentteja tuli lopulta 67,308% ja luokkavoitto.

C-merkin verryttely oli pienemmällä kentällä juoksevasti. Verkassa Roope oli jo aika hyvä ja itse sain omat hartiat ja leuat rennoiksi, jollon narskuttelu lakkasi. Juuri ennen, kuin meidän oli tarkoitus siirtyä kisakentän viereen, otin Roopella vielä laukat. Oikea laukka ei meinannut nousta millään! Aina tarjosi vasenta. Keskityin oikein huolella siihen, että oma paino oli sisällä, ikään kuin sisäetujalalla, lisäksi asetin hieman ulos, jotta sisälavalla olisi tilaa. Onneksi laukka nousi ja olin tyytyväinen. Ei muuta kuin radalle valmistautumaan.

C-merkin rata olikin ihan huippu! Itsellä oli sellainen olo, että hölskyttelen koko ajan hartioita ja mutustelen omaa suuta, jotta en vain jännitä harteita tai leukoja. Tämä tuntui auttavan. Hevonen oli rento ja silti liikkui hyvin eteen, eikä narskutellut. Ainoa varsinainen rikko tuli oikean laukan nostossa, joka tuli ravin kautta vaikka olisi pitänyt olla suoraan käynnistä. Vasen laukka nousikin hienosti suoraan käynnistä. Lopputulos lopulta 68,611% ja luokkavoitto tästäkin. :)Täältä läytyy muutama kuva kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti